lauantai 15. tammikuuta 2011

Sydänmekko
Pikkuiseni täytti vuoden, ja pitihän hänen saada mekko juhlahuminoihin. Valitsin kankaiksi kangaskaappini suklaisimmat ja omasta mielestäni söpöimmät puuvillat. Mekon kankaat ovat Tildaa, sydämet sekalaisia tilkkuja. Kaavaksi valitsin Ottobren Alician (03/2009) koossa 74.
13 kommenttia:

 1. Voi miten mahdottoman söpö mekko ja pikkuneiti tietenkin myös! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kankaat ja tuo malli on myös hyvä! Siis sekä mekon malli että tyttö;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kehujen kannustamana taidan valita tämän mekon myös 1-vuotiskuvaan :)

  Tuo mekkokaava on kyllä tosi kiva. Niinkuin Ottobren kaavat tuppaavat olemaan... Itse en ole kokenut heidän kaavoissaan edes sitä muiden usein mainitsemaa ongelmaa, että ne olisivat liian leveitä. Minusta pienten lasten vaatteiden ei aina tarvitsekaan olla niin tyköistuvia...

  VastaaPoista
 4. Kaunis mekko! Ihania nuo tildakankaat, ja sopii hienosti mekkoihin. Niin ja sydämet helmassa näyttää myös kivalta :)

  VastaaPoista
 5. Söpönen mekko ja ihana tuo kirahvi tuossa alimmassa kuvassa!

  VastaaPoista
 6. Syötävän suloinen! Aivan ihanaa; kankaista malliin ja tietenkin tuo teidän söpöliini! Onnea pienokaiselle.

  VastaaPoista
 7. Hurmaava mekko. Aluksi luulin, että sydämet ovat "irti", siis roikkuvat poikkisaumasta. Mutta eihän se niin olekaan, eihän? Sekin olisi muuten älyttömän hieno idea.

  VastaaPoista
 8. Jostain blogista taas tänne piipahdin mekkokuvan houkuttamana, ja pakko yhtyä edellisiin: todella suloinen mekko:) Pidän noista väriyhdistelmistä hurjasti. Ja suloinen on pieni mekon omistajakin, onnea vain synttäreihin!

  Pitää varmaan minunkin joskus hankkia joku Ottobre-lehti, jos sieltä löytyisi minullekin jotain kivaa (ja helppoa) ommeltavaa.

  VastaaPoista
 9. Virveli: kiva idea nuo irralliset sydämet :) Useisiin mekkoihin olenkin ommellut jonkin pehmokuvan lapselle leluksi narusta roikkumaan. Tässä mekossa sydämet ovat kuitenkin applikoituna kiinni asti.

  Anni: Kiitos sinullekin iloisista kommenteista :) Ottobre-lehdissä useimmiten on kivoja malleja ja ohjeetkin ovat helposti ymmärretäviä.

  VastaaPoista
 10. Kertakaikkisesti upea mekkonen! Syötävän suklainen! Neiti osaa poseerata!

  VastaaPoista