perjantai 18. helmikuuta 2011


Kesävillikset
Tämä Novitan Puron sävy Kukkaniitty (tai Kukkaniity, kuten vyötteessä lukee ;D) on jo pidemmän aikaa houkutellut minua aina kauppareissuilla. Nyt en enää voinut vastustaa kiusausta, vaan ostin pari kerää ja kilkuttelin niistä kesäiset villahousut. Tein housut samalla mallilla kuin aiemmin nämä. Tällä kertaa kuitenkin neuloin pöksyistä kapeammat ja korkeammat, sillä villahousut tuppaavat aina käytössä muuttumaan liian mataliksi. Nyt tämä malli on meidän pikkupulluralle täydellinen. Koska lanka oli Kukkaniitty, niin pitihän housuihin saada jostakin perhonen lentelemään. Virkkaamisesta en juuri mitään ymmärrä, mutta yritys on kova. Mallia perhoseen katselin hieman netistä, mutta lopulta rävelsin ihan oman viritelmän. Kai se kuitenkin perhoselta näyttää?
8 kommenttia:

 1. Voi kuinka söpöset villikset! :)

  VastaaPoista
 2. Ompas söpöt:) Tuo perhonen kyllä kruunaa kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 3. Oi minäkin olen näistä uusista sävyistä suunnitellut uusia yöpöksyjä mutta tämä sävy ainakin on aika pinkki. :) Mutta kun ei äiti saa muuten tuon sävyisiä juttuja toteuttaa pojille niin saa luvan kelvata tyttösävyiset villikset. :) Ihanat!

  VastaaPoista
 4. Hienot, en tiennytkään, että Puroa on tuon värisenä. Pitäis varmaan itekin käydä hakemassa sitä ;)

  VastaaPoista
 5. Onpas ihanan värinen puro! Perhonen viimeistelee kauniit pöksyt!

  VastaaPoista
 6. Voi miten ihanat!!! Itsekin välillä käytän pikkuisella bambuvaippoja ja villahousuja. Pitäisi kesäksi hommatakkin lyhytlahkeiset pöksyt. Tosihyvä malli sinulla tuossa, näyttäis istuvan hyvin.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille :)

  Tuo atziinan blogista napattu ja hieman itse vielä muokattu malli on todellakin hyvä vaippahousuille! Taidan käyttää sitä jatkossakin, mikäli villahousuille tulee lisätarvetta. Kovasti houkuttaisi neuloa tuosta samasta Kukkaniitystä vielä pitkälahkeisetkin pöksyt... Katsotaan nyt.

  VastaaPoista