lauantai 19. maaliskuuta 2011

Ihania kuoseja


"Mut kun mä haluuuuuuun!"
Joskus äidillekin voi iskeä vimmattu hinku johonkin, jota ei välttämättä edes tarvitsisi. Niinkuin nyt vaikkapa vaippakankaisiin. Katselin Eurokankaassa ihastuttavaa kärpässieni-PULia ja mietin, olisiko meillä käyttöä vielä yhdelle vaipalle. Samoin tuo uusi Ystävyys-PUL on niin valloittava kangas, että sitä halusin piristämään vaipanvaihtohetkiä. Joten annoin itselleni luvan kahteen uuteen vaippaan. Yllätin jopa itseni sillä, että halusin tuota Ystävyyttä nimenomaan turkoosina. Sitähän saa myös vihreänä, joka on yleesä niin mun värini. Mutta nyt iski turkoosi ja sitähän sitten oli tilattava. Sisäpintana näissä on Myllymuksujen turkoosi babyfleece. Samalla hötinällä ompelin pari muutakin taskuvaippaa, jotka tosin eivät tule oman naperon käyttöön.

Joustofroteesta saumuroin muutamia näpsyvaippoja, pari lisäimua sekä sisätäyttövaipan. Nämäkin menevät muiden pirpanoille. Pikkiriikkiset jutut ovat kyllä varsin suloisia.
Posti toi taannoin kasan kesäisiä joustofroteita Lasten Metsolasta. Niin herkullisia ja niin retroja! Olen jo monta päivää pyöritellyt niitä käsissäni miettien kesämekkoja ja muita hepeneitä, mutta ihan vielä en päästä itseäni kesätunnelmiin. Sitä ennen työlistalla olisi kevät välikausiasusteineen. Pari pipoa plikoille onkin jo puikoilla. Saa nähdä, valmistuvatko huomenna vai kuukauden päästä. Riippuu täysin innostuneisuudestani...

6 kommenttia:

 1. Ihania, ihania! Voi mitenkähän perustelisin itselleni vielä pari vaippaa. Olen päättänyt pyhästi, että näillä jo olevilla mennään loppuun asti. Kulutetaan ne ihan loppuun ja säästetään. Mutta olis kyllä ihanat kuosit....

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania! Mullakin odottaa vaippakankaita että saisi ne vaan leikattua ja ommeltua. Noi imut on ihan super hyvän muotoisia (tai ainakin näyttää siltä) pitäisi varmaan pikku herralle tehdä muutama tiima imu harson kaveriksi : )

  VastaaPoista
 3. Nam! Miten söpösiä ovatkaan. Tuo ystävyys-pul kyllä "vähän" houkuttelis. :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)

  Mari: Minulla oli esikoisen odotusaikana vakaa aikomus olla niiiiiin ekologinen ja taloudellinen kestoilun suhteen. Kuitenkin olen löytänyt itseni laittamasta vaippakaappia uuteen uskoon jo muutamaankin kertaan... Ei niin ekologista, mutta onneksi vaipoilla on hyvä jälleenmyyntiarvo! Ja onhan se mielekkäämpää vaihtaa sitä päivän kymmenettä kakkavaippaa, kun saa valita hyllyltä puhtaan söpövaipan tilalle ;)

  Sannikka: Muotoilin nuo imut tosiaan sellaisiksi, että täyttävät hyvin vaipan leveät kohdat ja mahtuvat silti haaroista.

  *marjuska*: Ystävyys on aivan mahtava kuosi! Harmi vain, että kuviot ovat yhdensuuntaiset...

  VastaaPoista
 5. Ihanat vaippasi inspiroivat pitkästä aikaa minutkin vaippaompeluksiin.

  (Laitoin blogiini linkin tänne - huhuiletko takaisin jos se ei jostain syystä sovi.)

  VastaaPoista
 6. Ikuinen vauvakuume: Kiva kuulla, että blogistani saa innotusta omiin käsitöihin! :)
  Ja linkki on OK!

  VastaaPoista