perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kirppuilua

Olen ahkera kirpputorien koluaja, mutta en ole aiemmin "saaliitani" täällä pruukannut esitellä. Eilen kuitenkin sattui niin ilahduttava kivojen, tarpeellisten ja ennen kaikkea edullisten löytöjen suma, että minun on ihan pakko vilauttaa ostoskassini sisältöä teillekin. Ostokset tein neljältä kirppikseltä ja kukkaroni keveni yhteensä 7,50€:lla. Ensinnäkin löysin tytöille pussillisen hauskoja meriaiheisia sorminukkeja. Olisikohan Ikean juttuja? Kierrätyskeskuksesta löysin kaksi aivan hurmaavaa lasten lakanaa. Nämä olisivat söpöt ihan lakanakäytössäkin, mutta eikös näistä saisi tytöille ihanat kevättakit? Ja nuorimmaiselle löysin vihreän Tuttan omppuhaalarin yöpuvuksi.
Myös tällainen essumekko lähti mukaan. Koko on 90cm, mutta mekko näyttää kuitenkin melko pieneltä. No, jommalle kummalle tyttöselle tämä varmasti ensi kesänä sopii.
Kuomat kokoa 39. Olen koko talven haaveillut Kuomista, kun ulkoilun jälkeen olen sulatellut kohmeisia varpaitani. En vain ole hennonnut maksaa niin paljon niin rumista kengistä...Nyt sitten löytyi puoli-ilmaiseksi ihan kelvollisen kuntoiset tallukkaat viluvarpailleni. Nämä ovat tosin ainakin yhtä numeroa liian suuret, mutta jääpähän tilaa villasukille ja pohjallisille. Hupaisaa on, että lapsiltamme löytyy samankuosiset Kuomat :)
Ja viimeisimpänä kaksi Me&I pilvipaitaa esikoiselle kesäksi. Tuo ruskea nyt on aika haalistunut tapaus, mutta käyttöön päässee silti.

8 kommenttia:

 1. Oho, jopas oli halpoja löytöjä!! :)

  VastaaPoista
 2. Hurjan hienoja löytöjä. Lakana on aivan ihana, tosi hienot takit tuosta syntyy!

  VastaaPoista
 3. Lakana on ihana ja tosiaan just sopivaa kevättakeihin tai kesämekkoihin! Ja kuomat olisin minäkin napannut mukaan, täyttä hintaa en ikinä maksais kun tosiaan niin rumat ovat, heh.

  VastaaPoista
 4. Löysin tänne KVI:n palstalta ja parkkeeraan saman tien lukijaruutuuni!

  VastaaPoista
 5. hienoja löytöjä! Ja viel noin halvalla :)

  VastaaPoista
 6. Vierailin ekaa kertaa blogissasi, oleetpa löytänyt ihanat lakanat ja meandin paidat halvalla!

  VastaaPoista