tiistai 6. joulukuuta 2011

Bambimetsä


Voiko ihanampia kankaita enää ollakaan?

Sampsukalta tilatusta suloisesta bambitrikoosta tuli pikaisesti tunikat tytöille joulunajan pikkumenoihin. Viime jouluna plikat viilettivät sienimekoissa, jotka alkavat olla hihoista lyhyet molemmille. Tällä kertaa valitsin malliksi nopeatekoiset tunikat, joiden hihat ovat Saksan kimppatilauksessa saapunutta pinkkipallotrikoota. Pienemmän tunikan selkäpuolikin piti tehdä pallosta, kun bambia ei riittänyt. Saksasta saapui myös niitä blogeissa vilisseitä hauskoja kettuja ja krokotiileja, mutta jostain syystä tämä yksinkertainen pallotrikoo oli suosikkini.


Alaosiksi tunikoille nappasin kaapista H&M sydänpolvisammarit. Violetitkin sammarit löytyvät molemmille, jos haluan korostaa sitä värimaailmaa.


Onko teillä jokin tietty luottovaate lapsilla, joka istuu kuin hanska joka koossa? Meidän hoikille tytöille sopii tosi hyvin nuo H&M:n sydänsammarit, joita liikkuu mukavasti kirpputoreilla. Uutenakin ne maksavat vain 10€, joten niitä saa käytettynä edullisesti. Suurin osa noista onkin tullut meille käytettynä, mutta muutamat ovat ALE-hankintoja. Kaivelin ihan hetken mielijohteesta meidän sydänsammarit kimppakuvaan ja niitä löytyikin aikamoinen läjä. 80-86 senttiset ovat kuopuksen kaapista, 98-104 senttiset esikoiselta ja muut kasvunvaralaatikosta.

***
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

11 kommenttia:

  1. Ihanat! Ei voi muuta sanoa.^_^ Meiltä ei tuollaisia luottovaatteita löydy kun suuri osa vaatteista saadaan isommilta serkuilta ja vaateostoksille tarvitsee aika harvoin lähteä.

    VastaaPoista
  2. Ihanat!!! Piti tilata tuota satumetsää kun niin söpöltä näytti... :)

    VastaaPoista
  3. Ihania! Mun metsät odottelee vielä ompelijaansa kun tänään piti tehdä mutta keittiön vesivahinko pilasi ne suunnitelmat...

    VastaaPoista
  4. Ihanat tunikat! Meillä taida olla Småfolk velour/frotee housut ne suosikit, en tiedä montako paria on mutta kolmella käytössä (kohta neljällä). Kestävät ja hyvänmalliset, toki oikealla hinnalla ei ole hankittua yhtäkään paria

    VastaaPoista
  5. meidän luottovaatteita on hennesin collegehousut. sopii kestovaipatetulle pojalle hyvin, ja kesällä meni vielä pari kokoa liian pienet polvihousuina. :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat tunikat!!

    Mun tytöllä on myös nuo sydänpolvisammarit kestosuosikit. OLikohan ekat 86/92cm ja nyt käytössä on 122cm vaaleanpunaiset. Varastossa odottaa vielä yhdet 128cm ja sitten noista taitaakin koot loppua :-(. Tosiaan näitä liikkuu tosi kivasti kirppareilla, olisinko ne ekat byysat ostanut uutena. Aika paljon saa hoikkaselle tuota vyötäröä kuroa muttei liikaa tarvi kuitenkaan.

    VastaaPoista
  7. Tosi kivat tunikat, nuo pallohihat sopii tuohon kuviokankaaseen niin hienosti!

    VastaaPoista
  8. Onpas onnistunut väriyhdistelmä!

    VastaaPoista
  9. Ihanat tunikat! Mä ihastuin tuohon kuosiin ihan täysillä, ja nyt se odottaa tuossa, jospa ehtisi ompelemaan :) Meilläkin löytyy muutamat sydänfarkut, sopii kyllä hyvin hoikalle tytölle.

    VastaaPoista
  10. Tuo kangas on kyllä niin mahtavaa iloisessa värikkyydessään! Itse vain en ole tohtinut vielä tilata kun tulisi yhdelle kankaalle turhan paljon postikuluja tänne saakka... Hauska tuo sammarikokoelma!

    VastaaPoista