maanantai 26. joulukuuta 2011

Joululahjat, osa 2Kummipojallemme ompelin nalleasun. Kaavoina Ottobren Hupsis ja Muksis koossa 74cm. Housujen velour on Kestovaippakaupasta ja paita trikoota paikallisesta kangaskaupasta. Nalle on aplikoitu kokonaan velourista ja sen jalat ovat heiluvat. Tein paidan miehustan kaksinkertaisesta kankaasta, jotta sain aplikoinnin ompeleet piiloon raapimasta pientä massua.


Tilda-sarjan kangastilkuista kokosin pienen pussukan ystävälle.


Kaitaliina on koottu musta-ruskeista ja vaaleista tilkuista. Sydämet on aplikoitu suoralla ompeleella. Tikkasin kankaiden väliin ohuen vanun aaltoilevilla ompeleilla ja kanttasin liinan reunat vinonauhalla.


Siskoni toivoi lahjaksi unimaskia. Sisko on isomman tyttäreni kummitäti, joten pyysin tytöltä lahjaan apua. Hän piirsikin kummitätinsä nukkumassa ja itse sitten kirjoin sekä aplikoin kuvan unimaskiin. Taustapuolen tein kukkapuuvillasta, jotta sisko näkisi ruusuisia unia :)


Tytön taiteilut jatkuivat vielä isovanhempien tyynyliinoissa. Tyttö piirsi kuvat paperille, josta sitten jäljensin ne tyynyliinoihin ja värittelin vähäsen.

8 kommenttia:

 1. Suloinen nallukka ja tosi upeaa taidetta :)

  VastaaPoista
 2. Söpö setti, tilkkupussukka ja bokserit :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja, tuollaisia on varmasti ollut ilo antaa ja saada. Hyvä idea vuorittaa aplikoidun paidan etukappale, pannaanpa korvan taakse. :)

  VastaaPoista
 4. Ihania jälleen :) Onnea vuodelle 2012 <3

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kivoja lahjoja. Ihana nallepaita, ja tuo pussukka on tosi kaunis!

  VastaaPoista